Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Ajankohtaista / Nuorisotilan iltavalvojan 2 paikkaa

Nuoriso-ohjaaja, 2 paikkaa, Alavieskan kunta


Alavieskan kunnan sivistyspalvelut hakee kahta (2) määräaikaista NUORISOTILAN ILTAVALVOJAA 1.8.2019 alkaen.
Kelpoisuusehtona on nuoriso-, vapaa-aika- tai ohjausalalle sopiva koulutus. Nuorisotyön työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Tehtävä sopii myös alalle opiskelevalle.
Nuorisotilan iltavalvojan tehtävät painottuvat nuorisotilan valvontaan, nuorten ohjaukseen ja tapahtumien ja tempauksien suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä muiden nuorisotyötä tekevien tahojen kanssa.
Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja sekä reipasta ja oma-aloitteista asennetta. Iltavalvojalta edellytetään ilta- ja viikonlopputyön tekemistä.

Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen (n. 11h/viikko) 31.7.2020 saakka.

Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Palkkaus ja työehdot KVTES:n mukaan. Koeaika 4 kk.

Hakemukset ansioluetteloineen tulee jättää viimeistään 24.5.2019 klo 15.00 ensisijaisesti sähköpostilla alavieskan.kunta@alavieska.fi tai osoitteeseen Alavieskan kunta, Pappilantie 1, 85200 Alavieska (tunnuksella "nuorisotilan iltavalvoja").

Lisätiedot: vapaa-aikaohjaaja Mari Myllylä, p. 044 5395 267, mari.myllyla@edu.alavieska.fi