Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Ajankohtaista / Valokuituhanke

12.10.2018
Huom! Asunto-osakeyhtiöt:
Mikäli taloyhtiössänne ei ole yhtiökokousta seuraavan kuukauden aikana, toivoisimme kutsuttavan ylimääräisen yhtiökokouksen, käsittelemään valokuitua taloyhtiöönne. Yhtiökokouksien järjestämisellä on suuri merkitys hankkeen kokonaisvaikutuksiin, koska teemme päätöksen valokuidun vetämisestä toteutuneen liittyjämäärän mukaan, suunnilleen vuodenvaihteessa.

11.10.2018

Ovelta ovelle kierrokset on aloitettu! Alavieskan kunnan valokuituhankkeen projektisihteeri Helinä Koskela on aloittanut ovelta ovelle kiertämisen, jossa hän kertoo valokuidusta ja siihen liittymisestä.
Lisäksi Jari Isotaluksen löydätte välillä kiertämässä, nyt ainakin alkuun Taluskylän suunnalta.

10.10.2018
OSALLISTU ARVONTAAN! Kaikki lokakuun 2018 loppuun mennessä Alavieskan valokuituliittymäsopimuksen palauttaneet henkilöt osallistuvat Samsung Galaxy Tab A 10.1" Wi-Fi+LTE -tabletin arvontaan. Palkinnon sponsoroi Alavieskan kunta. Arvonta päättyy 31.10.2018 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto on noudettava Alavieskan kunnasta, Pappilantie 1, 85200 Alavieska.


Liittymäsopimuksia löytyy nyt myös Alavieskan S-marketista!
Nyt kannattaa kirjoittaa Jokiverkon liittymäsopimus ja palauttaa se joko kunnantalolle, S-Marketissa olevaan Alavieskan kunnan postilaatikkoon tai skannata täytetty sopimus ja lähettää info(a)jokiverkko.fi.

Valokuituhanke etenee ja esimerkiksi liittymäsopimuksia voi käydä hakemassa kunnantalolta arkisin klo 9.00-15.00.
Kunnantoimistolla teitä palvelee valokuituhankkeen projektisihteeri Helinä Koskela, puh. 044 539 5217, helina.koskela@alavieska.fi.

Liittymäsopimuksia voi myös tulostaa www.jokiverkko.fi sivuilta. Täytetyt sopimukset voi palauttaa kunnantalolle, tai skannata allekirjoitettu lomake osoitteeseen info(a)jokiverkko.fi

Tilaa täältä liittymä:
https://jokiverkko.fi/tilaa-taalta-liittyma/

Valokuituliittymä kannattaa tilata hankeaikana, sillä hankekauden jälkeen liittymähinta on 1200€ + rakennuskustannukset.
Kun tilaat liittymän hankeaikana, saat sen rakennettuna ja asennettuna hintaan 100€.