Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Ajankohtaista / Valokuituhanke kyläillat

ALAVIESKA!ON AIKA TILATA VALOKUITULIITTYMÄ!

Tule alueesi Kuituinfoon kuuntelemaan, kyselemään ja tekemään tilaus.

Kaikki infot alkavat klo 18.30 kahvitarjoilulla (maksuton).

Info alkaa klo 19.00 (ei ennakkoilmoittautumista).

17.9. maanantai

Käännänkylä

Kunnantalo, valtuustosali

Pappilantie 1,

85200 Alavieska

18.9. tiistai

Taluskylä / Saari

Linnakallio

Taluskyläntie 660,

85230 Talus

24.9. maanantai

Someronkylä / Jukulainen / Saari

Lumikuru

Lumikuruntie 155, 85200 Alavieska

25.9.18 tiistai

Kähtävä

Kunnantalo, valtuustosali

Pappilantie 1,

85200 Alavieska

Jokiverkko on saanut Alavieskan suunnasta ihmettelyjä koskien valokuidun liittymähintaa.
Toisin kuin kuulopuheet kertovat, että Merijärvellä tai Alavieskassa liittymän hinta olisi 39e/kk:ssa, se todellisuudessa on sama kuin kaikille muillekin osuuskunnan jäsenkuntien asukkaille eli 49,00e/kk.
Hintatietoja saattaa edelleen sekoittaa Kalajoen Vedetään Kuitua -hankkeen päivittämätön mainos, jossa mainostetaan kuituliittymää hintaan 39,90e/kk:ssa Merijärvi ja mahdollisesti myös Alavieska mukaan lukien.
Kyseinen Kalajoen hanke ei vielä rakenna vaan hankkii ennakkoilmoittautumisia omalle alueelleen omien tekemiensä laskelmiensa mukaisesti.
Kyseinen esiselvityshanke on Kalajoen maaseutupalvelujen hanke, joka haki rahoituksen koskien maaseutupalvelujen yhteistoiminta-aluetta, johon virallisesti kuuluvat myös Merijärvi ja Alavieska.
Samaan aikaan kun Kalajoki haki rahoitusta yhteistoiminta-aluetta käyttäen, Merijärvi oli jo mukana Jokiverkossa, eikä siis ollut eikä ole osallisena kyseisessä yhteistoiminta-alueen hankkeessa.
Koska Kalajoki käytti hankehaussaan yhteistoiminta-aluetta, se joutuu virallisessa mainonnassaan ja raportoinnissaan mainitsemaan yhteistoiminta-alueen kunnat. Joissain tiedotteissa Kalajoki on jo korjannut hintatietoja, mutta vanhoissa tiedotteissa ne valitettavasti vielä näkyvät.
Jokiverkon hinnat ovat tasa-arvoiset kaikkien jäsenkuntiensa asukkaiden kanssa ja ne voi käydä tarkistamassa Jokiverkon verkkosivuilta: www.jokiverkko.fi.
Terv. Jokiverkko