Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Opetus ja koulutus / Musiikkiopisto

Musiikkiopisto

Ylivieskan seudun musiikkiopisto tarjoaa musiikinopetusta Alavieskassa. Muut opiston jäsenkunnat ovat Kalajoki, Pyhäjoki, Reisjärvi, Sievi ja Ylivieska. Opisto on perustettu vuonna 1968. Alavieskassa on 25 oppilaspaikkaa.

Alavieskan toimipisteessä voi opiskella huilun, kanteleen, pianon, vaskisoitinten ja viulun soittamista, jos oppilaita on ko. instrumentissa vähintään neljä. Opetus tapahtuu pääasiassa Yhtenäiskoululla. Muiden instrumenttien opetus vaatii yleensä matkustamista Ylivieskaan.

Alavieskassa toimii myös musiikkileikkikouluryhmiä. Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivuilta löytyvällä sähköisellä lomakkeella tai puhelimitse kanslian kautta. Kanslia sijaitsee Ylivieskassa, p. 044 4294 323.

Musiikkiopistoon pyritään pääsykokeiden kautta. Pääsykokeet järjestetään keväisin Yhtenäiskoululla ja niistä ilmoitetaan paikallislehdessä maaliskuussa.

Musiikkiopiston oppilaita voi pyytää esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin. Esiintymispyyntöjä otetaan vastaan sivutoimipisteen johtajan kautta. Musiikkiopiston kannatusyhdistyksen kautta esiintyjille voi maksaa korvauksena esiintymisstipendin, josta sovitaan tapauskohtaisesti. Alavieskan toimipisteen vastaava opettaja on Anna-Kaisa Rautanen puh. 045-8928 539

Seuraavasta linkistä pääset musiikkiopiston sivuille katsomaan lisätietoja: http://www.ylivieska.fi/musiikkiopisto

Yhteystiedot

Ylivieskan seudun musiikkiopisto
Koulukatu 2
84100 Ylivieska
044 4294 323

Alavieskan vastaava opettaja Anna-Kaisa Rautanen
puh. 045 8928 539