Alavieskan kunta
Siirry hakuun | Siirry valikkoon | Siirry sisältöön |
Fontin koko A A |
facebook
Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Alavieskan kunnan ruokapalvelut on keskitetty yhteen keskuskeittiöön joka sijaitsee yhtenäiskoulun tiloissa. Keittiömme on asianmukaisesti koneistettu ja nykyaikainen, omavalvonta tapahtuu koneellisesti.

Vuoden 2017 aikana otamme käyttöön Jamix ammattikeittiöiden tuotannon ohjausjärejstelmän.

Keittiössämme työskentelee neljä kokopäiväistä ja yksi 4 h työntekijä.

Valmistamme kaikkiaan n. 500 lounasta päivittäin. Lounas valmistetaan oppilaille, opettajille sekä muulle koulun henkilökunnalle, vanhainkoti Omavieskan asukkaille, päiväkoti Peukaloisen ja Keltasirkun lapsille ja henkilökunnalle sekä terveyskeskuksen henkilökunnalle. Viikonloppuisin ruuan Omavieskaan toimittaa Palvelukeskus Sipilä Ylivieskasta.

Valmistamme ja pakkaamme lisäksi välipalat päiväkoteihin, iltapäiväkerholaisille ja päivällisruuat Vanhainkoti Omavieskaan.

Lisäksi toimitamme ruuan annospakattuina kotipalvelun piirissä oleville vanhuksille. Asikas voi ottaa aterian joka päivä tai niin kuin itse haluaa.

Ateraiapalvelun ateriat toimitetaan arkipäivinä kuumina, viikonlopun ateriat toimitetaan kylminä perjantain jaon yhteydessä. Pakatut ruuat kuljettaa taksipalvelu Lehtelä.

Lounasruoka tarjotaan myös ruokapalveluun oikeutetuille asiakkaille koulun ruokalassa oppilaiden ruokailun jälkeen.

Ooppilaat ja opettajat ruokailevat porrastetusti klo 10.00 alkaen.

Noudatamme neljän viikon kiertävää ruokalistaa jonka muokkaamme tarpeita vastaavaksi, huomioiden dieettiruuat, eri ravintotarpeessa olevat asiakkaat sekä lapset ja vanhukset. Huomioimme myös ruuan valmistuksessa eri vuodenaikoja ja juhlapyhiä tällöin ruokalistassa on muutoksia (itsenäisyyspäivä, joulu, laskiainen, pääsiäinen, vappu).

Omavieskan ja ateriapalvelun ruokalistapdf, 361 kb 2017-2018.

Keskuskeittiö
Koulutie 9
85200 Alavieska

keskuskeittio (at) alavieska.fi
044 - 5395 278

Vastaava ravitsemustyöntekijä
Aini Kähtävä