Kalajoen ja Ylivieskan välisistä linja-autovuoroista osa jatkaa Kalajoen Hiekkasärkille asti 5.6.2023 alkaen. 

Samalla joidenkin vuorojen aikataulut muuttuvat.

Reittimuutos koskee koulujen loma-aikoina arkipäivisin ajettavia vuoroja, jotka saapuvat Kalajoelta Ylivieskaan klo 7.45 ja lähtevät Ylivieskasta Kalajoelle klo 7.45 ja 16.10. Samalla vuorojen aikataulua muutetaan. Jatkossa ensimmäinen vuoro ajetaan Hiekkasärkiltä Kalajoen kautta Ylivieskaan, jonne saavutaan klo 7.10. Jälkimmäiset vuorot lähtevät Ylivieskasta klo 7.20 ja 17.00, ja vuorot ajetaan Kalajoen kautta Hiekkasärkille.

Samalla kahden Hiekkasärkiltä Kalajoen kautta Ylivieskaan ympäri vuoden ajettavan vuoron aikatauluja muutetaan. Ylivieskaan maanantaista lauantaihin klo 10.25 ja maanantaista sunnuntaihin klo 14.35 saapuvia vuoroja aikaistetaan 10 minuuttia.

Muutoksilla luodaan Ylivieskassa uusia vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen koulujen loma-aikoina. Lisäksi muutoksilla saadaan pidennettyä vaihtoaikaa juna- ja linja-autoliikenteen välillä Ylivieskassa. Muutoksilla pyritään myös yhtenäistämään aikataulurakennetta siten, että linja-autoliikenteen aikataulut olisivat mahdollisimman yhtenäiset ympäri vuoden.

Vuorot pysähtyvät Hiekkasärkillä, Kalajoella, Alavieskassa ja Ylivieskassa. Useimmilta Kalajoen ja Ylivieskan välillä kulkevilta linja-autovuoroilta on vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen Reittimuutos koskee koulujen loma-aikoina arkipäivisin ajettavia vuoroja, jotka saapuvat Kalajoelta Ylivieskaan klo 7.45 ja lähtevät Ylivieskasta Kalajoelle klo 7.45 ja 16.10. Samalla vuorojen aikataulua muutetaan. Jatkossa ensimmäinen vuoro ajetaan Hiekkasärkiltä Kalajoen kautta Ylivieskaan, jonne saavutaan klo 7.10. Jälkimmäiset vuorot lähtevät Ylivieskasta klo 7.20 ja 17.00, ja vuorot ajetaan Kalajoen kautta Hiekkasärkille.  Samalla kahden Hiekkasärkiltä Kalajoen kautta Ylivieskaan ympäri vuoden ajettavan vuoron aikatauluja muutetaan. Ylivieskaan maanantaista lauantaihin klo 10.25 ja maanantaista sunnuntaihin klo 14.35 saapuvia vuoroja aikaistetaan 10 minuuttia.  Muutoksilla luodaan Ylivieskassa uusia vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen koulujen loma-aikoina. Lisäksi muutoksilla saadaan pidennettyä vaihtoaikaa juna- ja linja-autoliikenteen välillä Ylivieskassa. Muutoksilla pyritään myös yhtenäistämään aikataulurakennetta siten, että linja-autoliikenteen aikataulut olisivat mahdollisimman yhtenäiset ympäri vuoden.  Vuorot pysähtyvät Hiekkasärkillä, Kalajoella, Alavieskassa ja Ylivieskassa. Useimmilta Kalajoen ja Ylivieskan välillä kulkevilta linja-autovuoroilta on vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen Ylivieskassa ympäri vuoden. Linja-autojen saapumis- ja lähtöpaikka Ylivieskan keskustassa on linja-autoasema, joka sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Vuoroja liikennöi Liikenne Huovari Oy.Ylivieskassa ympäri vuoden. Linja-autojen saapumis- ja lähtöpaikka Ylivieskan keskustassa on linja-autoasema, joka sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Vuoroja liikennöi Liikenne Huovari Oy.

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus

 

Julkaisuaika