Elinkeinopalvelut

Yrityspalveluiden toiminnan painopisteenä on uusien ja olemassa olevien yritysten liikevaihdon ja kannattavuuden kehittäminen. Yrityspalveluiden asiantuntijat ovat käytettävissä yritystaipaleen eri vaiheissa hyvin joustavasti. Toimimme Kalajoen seudulla eli hoidamme myös Alavieskan yrityspalvelut. Yrityspalvelut ovat yrittäjille maksuttomia, Alavieskan kunta ostaa nämä palvelut yrittäjille.

Ota yhteyttä yritystoiminnan ajankohtaisissa ja akuuteissa tilanteissa. Yhdessä löydämme parhaimmat asiantuntijat ja toimenpiteet yrityksesi tarpeisiin. Meiltä saat asiantuntijapalvelujen lisäksi tietoa esimerkiksi yrityksen rahoitusmahdollisuuksista.

Koronatietoa yrittäjille

Olemme avanneet erillisen Koronatietoa yrittäjille sivun Koronatiedotus sivujen alle. Jos koronaviruspandemia on aiheuttanut yritystoiminnallesi haasteita ja uudenlaisia tarpeita, ota yhteyttä Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen. Yritysasiantuntijamme auttavat selvittämään yrityksesi tilanteen, oikeat rahoituskanavat ja ovat tukenasi jatkotoimien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Tervetuloa asioimaan kanssamme!

 

Kuukausittaiset yrittäjäuutiset:

Uutiskirje syyskuu 2021
Uutiskirje elokuu 2021

 

Kalajoen seudun yritys -ja palveluhakemistosta löydät Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven yritysten yhteystiedot ja palvelut jotka ovat antaneet tietonsa julkaistavaksi. Tietojen julkaiseminen Kalajoen yritys- ja palveluhakemistossa on paikkakunnalla toimiville yrityksille maksutonta. Yritystietoja voit hakea nimen, toimialan, tuotteiden ja palveluiden mukaan.

Kuva poistettu.

Alavieskan Yrittäjät
Huolehdimme jäsenistämme järjestämällä kokouksia, koulutuksia sekä virkistys- ja vapaa-ajantoimintaa.

Puheenjohtaja Paula Tuura puh. 050 3617 887
Sihteeri Soile Niskala

Kysy yrityskäyttöön soveltuvia tiloja kunnalta

Myynnissä olevat tilat: Bianca 
 

Yhteystiedot
Kunnanjohtaja
Kari Pentti
050 5590 450
kari.pentti(at)alavieska.fi

Elinkeinopalvelut
Kalajoen yrityspalvelukeskus
Kalajoentie 5
85100 Kalajoki

Elinkeinojohtaja
Miia Himanka 
044 469 1246
miia.himanka(at)kalajoki.fi

Yritysasiantuntija
Minna Kontro
040 5372 989
minna.kontro(at)kalajoki.fi

Yritysasiantuntija
Kimmo Niskanen
044 4691 604
kimmo.niskanen(at)kalajoki.fi

Turkistalousneuvoja
Pekka Eskeli
044 4691 339
pekka.eskeli(at)kalajoki.fi