Alavieskan kunta etsii hallinto- ja talouspäällikköä vakituiseen virkaan

Etsimme joukkoomme sinua, joka olet hallinnon ja talouden ammattilainen sekä tunnet kuntahallinnon päätöksenteon. Lisäksi toivomme, että olet innovatiivinen kehittämismyönteinen sekä -haluinen ja osaat esimiehenä luoda ympärillesi kannustavan työilmapiirin. 

Haemme Alavieskan kuntaan hallintopalveluihin osaavaa ja innostunutta hallinto- ja talouspäällikköä. Toimit hallintopalveluiden palvelualueen johtajana. Esimiehesi on kunnanjohtaja. Olet kunnan johtoryhmän jäsen.

Tehtävään kuuluu mm.: 

  • Kunnan talousarvion ja osavuosikatsausten tekeminen ja tilinpäätöksen valmistelu ja kokoaminen. Talouden seuraaminen em. osalta. Varmistaminen, että em. asiakirjat valmistuvat ajallaan päätäntään. Yhteistyö tilintarkastajan kanssa liittyen tarkastuksiin
  • Kunnanhallituksen, -valtuuston, henkilöstöjaoston, yt-ryhmän asioiden valmistelu, sihteerinä toimiminen, esityslistojen ja pöytäkirjojen tekeminen, tehtyjen päätösten toimeenpano ja otteiden lähettäminen. 
  • Yhteisöavustusten valmistelu (hakuprosessi, päätösesityksen valmistelu avustusten jaosta). Erilaisiin hankkeisiin osallistuminen.
  • Vaalien valmistelutyö: Keskusvaalilautakunnan sihteerinä toimiminen. Esityslistat, pöytäkirjat, vaalijärjestelmän käyttäminen. Ennakkoäänestyksen ja vaalipäivän organisointiin liittyvät tehtävät.
  • Henkilöstöhallinto: henkilöstöasioiden valmistelu yhteistyössä esimiesten ja työsuojelupäällikön kanssa. 
  • Talous- ja toimintatilastojen tekeminen valtiokonttorin ohjeiden mukaan.
  • Kunnanhallituksen, -valtuuston ja hallintopalvelujen kokonaisuuksien osalta talousarvion laatiminen 
  • Toiminnonohjauksen kehittäminen 

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä tehtävään soveltuva kokemus sekä käytännön perehtyneisyys kunnan hallintoon ja talouteen. 

Arvostamme ammatillisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä innovatiivista otetta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittämismyönteisessä työyhteisössä.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan touko- tai kesäkuussa. 

Pyydämme sähköisiä hakemuksia osoitteeseen www.kuntarekry.fi  5.3.2024 klo 16.00 mennessä. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnanjohtaja Kari Pentti, Puh. 050 559 0450, kari.pentti@alavieska.fi

Alavieskan kunta, Hallintopalvelut

Alavieskan kunta on vireä 2.500 asukkaan kunta Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa.
Osoite: Pappilantie 1, 85200 Alavieska 

Julkaisuaika