KUNTATIEDOTE                     10.10.2023

Vestia Oy avaa uuden lajittelupihan Alavieskaan ke 25.10.

Vestia Oy:n uuden lajittelupihan avajaisia vietetään Alavieskassa keskiviikkona 25.10.2023 klo 12–15. Vestian henkilökunta opastaa avajaisissa asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja jätteiden lajitteluun. Uusi lajittelupiha toimii pääosin itsepalveluperiaatteella ja on avoinna avajaisten jälkeen ma-pe klo 10–17. 

Tarjolla opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Alavieskan lajittelupihan avajaisia vietetään keskiviikkona 25.10.2023 klo 12–15 osoitteessa Elementintie 45. Avajaisissa opastetaan asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan. 

Uusi lajittelupiha toimii pääosin itsepalvelumallilla

Alavieskan lajittelupiha on avajaisten jälkeen avoinna maanantaista perjantaihin klo 10–17. Aukioloaika on itsepalveluaikaa. Tällöin lajittelupihalla ei ole paikalla henkilökuntaa, mutta asiointiin saa tarvittaessa apua Vestian etävalvomosta. Henkilökuntaa on lajittelupihalla paikan päällä keskiviikkoisin klo 10–12. 

Itsepalveluaikoina asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Yritykset voivat rekisteröityä Vestian yritysasiakkaiksi, jolloin asiointi on mahdollista maksaa myös laskulla. 

Asiakkaat voivat tarvittaessa ottaa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian palveluneuvojiin, jotka neuvovat jätteiden lajittelussa tai automaatin käytössä. Vestia hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta.

Lisätietoja:

Ohjeet lajittelupihalla asiointiin: https://www.vestia.fi/toimipisteet/asiointi/

Hinnasto: https://www.vestia.fi/hinnasto/perakarrykuormat/ 

 

Lajittelupihan ohjeet
Liitetiedostot
Julkaisuaika