Haemme

valmistavan opetuksen opettajaa

määräaikaisesti. Työsuhde alkaa 22.8.2022 tai sopimuksen mukaan aiemminkin sekä päättyy 31.7.2023.

Haemme opettajaa, joka omalla osaamisellaan ja välittämisellään saa oppilaat innostumaan oppimisesta. Toivomme kehittävää ja kehittyvää työotetta, rakentavaa asennetta työyhteisössä sekä keinoja vastata erilaisten oppijoiden tuen tarpeisiin. Kokemus S2-kielen tai valmistavan opetuksen opettamisesta katsotaan eduksi.

Alavieskan yhtenäiskoulussa opiskelevat kaikki Alavieskan kunnan oppilaat luokilla 0-9. Koulussamme on 375 oppilasta. Meijän koulua käydään elämää varten. Tärkein asia meille koko koulun henkilökunnalle on, että oppilailla on turvallinen ja hyvä olla. Turvallinen ja hyvä olo tulee siitä, että me aikuiset koululla asetamme rajat ja ohjaamme oikeaan käytökseen. Se on välittämistä. Me täällä koulussa kuljemme koulupolkua oppilaiden, kotien sekä monien meille tärkeiden yhteistyötahojen kanssa. Tätä matkaa on hyvä tehdä yhdessä!

Tule osaksi meijän koulun väkeä!

Kelpoisuusehto tehtävään on opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen. Pätevien opettajien puuttuessa huomioidaan myös opintojen loppuvaiheessa olevat tulevat opettajat.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Lisätietoja

https://peda.net/alavieska
https://www.alavieska.fi/

Yhteystiedot:
Perttu Toiviainen

rehtori p. 044 5395 459
etunimi.sukunimi@edu.alavieska.fi

Päivi Korkiakoski
apulaisjohtaja p. 044 5395 251
etunimi.sukunimi@edu.alavieska.fi

 

Julkaisuaika